Hvordan bruges sådan en? Se bare her - ⇩

1. Placer din diffuser det ønskede sted.

Aroma diffusere frigiver en fin tåge af vandet, som har til formål at diffundere den valgte olie omkring i dit rum. Placer din diffuser det ønskede sted, men helst i midten, så olien kan fordeles jævnt ud i rummet. Sørg for, at den står på en vandret overflade for at forhindre, at noget spildes eller vælter mens din diffuser kører. 🔘 Læg et håndklæde ned under diffuseren for at fange overskydende vand, mens diffuseren kører. Hvis håndklædet forbliver tørt efter de første par gange, det er brugt, er det sandsynligvis ikke nødvendigt. 🔘 Husk, at du har brug for en stikkontakt i nærheden, hvis din diffuser skal tilsluttes.

2. Løft toppen af din diffuser.

Selvom det kan variere lidt mellem de forskellige typer diffuserer, vil de fleste have et tophus, der kan løftes for at få adgang til den interne vandtank. 🔘 Hvis du er i tvivl om, hvordan du åbner din diffuser, skal du kontrollere producentes guide eller kontakte os for specifikke instruktioner til din diffuser. 🔘 Nogle diffusorer kan have to toppe, der skal fjernes for at få adgang til vandtanken. Den ene vil normalt være til dekorativ formål, hvor den anden bruges til at fange overskydende fugt. Hvis du fjerner toppen af din diffusor og ser et andet hus i stedet for en tank, skal du også fjerne dette indvendige hus.

3. Fyld diffuseren med vand ved stuetemperatur.

Fyld en lille målekop eller et glas med vand der er omkring stuetemperatur eller under din kropstemperatur. Hæld forsigtigt vandet i den interne tank på din diffuser. Se efter en linje eller markering på indersiden af tanken, der står nemlig angivet hvor meget vand du skal hælde i. 🔘 I stedet for en streg eller markør kan nogle diffusorer komme med en målekande, der holder nøjagtigt den rigtige mængde vand til den interne tank. Fyld dette med vand og hæld det i tanken. 🔘 Stuetemperatur er omkring 21° grader. Stik en finger i vandet for at teste det. Se efter at vandet er lidt køligt, men ikke koldt.

4. Tilsæt 3 til 10 dråber æterisk olie til din diffuser.

Skru hætten af på din valgte æteriske olie, og vip den direkte over den interne vandtank. Det kan være nødvendigt at ryste den let, før der kommer noget ud. Lad omkring 6 eller 7 dråber falde i tanken, før flasken vippes tilbage og hætten sættes på igen. 🔘 Du kan kombinere forskellige typer æteriske olier, men du skal kun sætte maksimalt 10 dråber i din diffuser. 🔘 Hold styr på, hvor mange dråber olie du bruger til hver operation, så du kan få en bedre fornemmelse af, hvor meget du har brug for. Til et mindre rum/værelse har du muligvis kun brug for 3 eller 4 dråber. Start lavere og øg mængden af olie, du bruger. indtil du er tilfreds med aromaen.

5. Montere toppen på og tænd din diffuser.

Sæt låget eller huset på diffuseren tilbage over og sørg for, at det sidder korrekt. Sæt diffuseren til strøm og brug tænd-knappen på fronten af diffuseren til at starte den. 🔘 Nogle diffusorer kan have flere indstillinger eller lys, som du kan bruge til at justere dens funktion. Se producentens instruktioner, hvis du er i tvivl om, hvordan du får din diffuser til at fungere, eller for at se, hvordan du bruger disse mere avancerede indstillinger.

Godt gået! Du kom igennem. God fornøjelse 😉